Un te amb… Marc Romera i Marc Masdeu

Anotació Posted on Updated on

La Llibreria Papasseit va acollir ahir al vespre l’editor i poeta Marc Romera, de La Breu Edicions, en un format de tertúlia poètica acompanyada d’un te. Malgrat que per raons personals Marc Masdeu no va poder participar de l’acte, Marc Romera reconduir la tertúlia i va jugar el paper d’editor, de poeta dels seus versos i dels de Masdeu.
Marc Romera citava les característiques principals de la poesia de Masdeu: versos que intenten convertir el dolor de viure -la por, l’ansietat, l’angoixa- en bellesa verbal. En aquest sentit, de seguida va alertar al públic que la poesia no és necessàriament una cosa que, pel fet d’estar escrita, haguem d’entendre immediatament mentre la llegim. De fet, quan mirem un quadre, per exemple, notem un impacte, percebem algunes coses, però això no vol dir que haguem entès aquella obra, sinó que si l’entenem serà més tard.
Amb aquesta captatio, va triar a l’atzar alguns poemes de Marc Masdeu començant pel poemari Les morts d’Octavià (2015) i va llegir, a estones com a Marc Romera, a estones com a Marc Masdeu, poemes dels diferents reculls que han publicat tots dos escriptors. Per acabar, Marc Romera va amanir el te amb l’exclusiva d’alguns dels poemes que apareixeran en el seu proper poemari. Aquest format poètic es repetirà el proper 22 d’octubre a la Llibreria Papasseit amb Ester Andorrà i Daniel Busquets.

12067237_529552193863066_420466195_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s